facebook

Nieuwe CEED

VRAAG EEN PROEFRIT
€ 19.990

Mik hoger met de nieuwe CEED

De derde generatie van de CEED verliest zijn apostrof en heet nu gewoon CEED. Met deze derde generatie mikt Kia een trapje hoger door te kiezen voor meer varianten en meer technologie.

 

De nieuwe CEED vijfdeurs behoudt zijn typische tijgerneus maar de rest van het lijnenspel is eenvoudiger dankzij de langere motorkap, een lager dak en 2 extra centimeters in de breedte. De GT-Line en de GT-modellen voegen daar nog extra sportieve accenten aan toe.

Vijfdeurs eerst

De nieuwe Kia CEED zal afscheid nemen van de 3-deurs uitvoering en zal bij zijn introductie enkel verkrijgbaar zijn in 5-deurs. Later dit jaar wordt ook een (langere) breakversie verwacht. In het begin van 2019 volgt dan een soort van shooting brake-variant die waarschijnlijk onder de naam Proceed zal verschijnen. In het najaar van 2019 mogen we de allereerste cross-overversie van de CEED verwachten.

Goed uitgerust

De CEED zal verkrijgbaar zijn met allerlei rijhulpsystemen, zelfs een autonoom rijhulpsysteem van niveau 2 ( automatisch volgen van de voorganger). Automatische grote lichten, een slaperigheidscontrole, een rijstrook assistent en een waarschuwing voor frontale aanrijdingen met voetgangersherkenning zijn standaard.

 

Als optie is er nog een intelligente snelheidsregelaar, een dodehoekcontrole, een systeem dat waarschuwt voor naderend verkeer achter de auto als je achteruitrijdt en een intelligente parkeerhulp. Binnenin werd de auto ook opgewaardeerd en zal er keuze zijn tussen 3 formaten “zwevende” schermen (van 5 tot 8 duim) waarbij de connectiviteit niet vergeten wordt. De kofferinhoud wordt opgetrokken tot 395 liter met een dubbele laadvloer.

 

Sterke punten

  • Nieuwe look (sportief, krachtig en dynamisch)
  • Dynamische motoren met 'Drive Modus Select'
  • Kia Connected Services
  • Draadloze oplader voor mobiele telefoons
  • Smart Key-bediening
  • Rijkelijk uitgerust: oa. semi-automatisch inparkeren, rijstrookassistent, intelligente cruisecontrol, botswaarschuwing,..
  • 8"-aanraakscherm met navigatie
Terug naar overzicht

cars iconMaak een testrit

Uw gegevens

Gelieve alle velden in te vullen.

Gewenst voertuig

Algemene voorwaarden